معرفی کامل چند روغن پرکاربرد در عطر سازی :

روغن گل ماگنولیا نام ماگنولیا به افتخار پرفسور گیاه شناس(پییر ماگنولیا) بر روی این گیاه گذاشته شده است. این گیاه با ۶۰ گونه مختلف در کشورهای چین، ژاپن، آمریکا و هند وجود دارد. رایحه ماگنولیا در واقع مخلوطی از عطر یلانگ و زنبق است که رایحه میخک و نت اولیه لیمو را نیز به همراه دارد.

در حال حاضر ژاپن بزرگترین تولید کننده روغن ماگنولیا در جهان محسوب می شود. گلهای تازه آن بلافاصله پس از جمع آوری در پترولیوم اتر ریخته شده که حدود یک و نیم درصد
روغن مومی شکل زرد مایل به سبز بدست می آید و ۱۰ درصد آن حاوی روغن خالص ماگنولیا می باشد.

از طریق این لینک نکته های مربوط به عطرسازی را بهتر بشناسید .



روغن گل نارنج :
درختان نارنج همگی در یک زمان مشخص شکوفه می دهند و عطر دل انگیز آنها را می توان کاملا احساس کرد. قدم زدن در چنین محیطی بسیار دلپذير است. روغن مومی شکل گل نارنج توسط پترولیوم اتر استخراج می شود که حدود ۲۲ درصد می باشد که با استفاده از بخار آب روغن خالص آن جدا می شود. با افزودن پترولیوم اتر به آب می توان تمام مواد معطره موجود در آب را استخرا نمود و پس از تبخیر پترولیوم اتر روغن خالص با رایحه بسیار قوی بدست می آید.
روغن گل رز :
روغن گل رز عطر دل انگیز و جذاب گل رز در سراسر دنیا معروف است، کارگاههای تولید عطر گل رز از دیرباز در فیروزآباد شیراز و کاشان و چند شهر دیگر ایران بر پا شده است. گلها را معمولا بصورت غنچه و پیش از طلوع آفتاب جمع آوری می کنند. جمع آوری آنها در حضور نور خورشید باعث از دست رفتن بعضی از مواد معطر قوی گل می شود.
روغن گل رز را می توان با استفاده از بخار آب و یا ترجيحا حلالهای آلی استخراج نمود. بطور متوسط از ۳۵۰۰ کیلوگرم گل رز می توان یک کیلوگرم روغن گل رز بدست آورد.
روغن گل مریم :
روغن گل مریم از میان گونه های متنوع گل مریم، گونه ای که دارای گلبرگهای بزرگتر باشد غالبا جهت استخراج روغن پایه آن پرورش داده می شود. رایحه دلپذیر آن شهره خاص و عام است و شدت آن در غروب آفتاب بیشتر می شود. بطور متوسط از استخراج هر ۱۵۰ کیلوگرم گل مریم توسط حلال های آلی، یک کیلوگرم روغن گل بدست می آید. روغن گل یاس رایحه گل یاس مانند گل رز فوق العاده است. روغن مومی شکل گل یاس توسط پترولیوم اتر و سپس روغن خالص آن توسط الكل استخراج می شود.

مطلب دانستی : نحوه نگهداری و استفاده از عطر

عصاره گل در عطرسازی :

عصاره گل ها اکثرا با استفاده از حلال های آلی استخراج می شوند . به همین خاطر اکثر مواد سنگین موجود در گل ها مانند رزین ها که محلول در این حلال ها می باشند همراه با عصاره گل بدست می آیند . حلال این مخلوط را تبخیر می کن و روغن مومی شکل حاصل شده را با یک الکل قوی به مدت 24 ساعت ترکیب کرده تا رزین های نامحلول از آن جدا شوند . با استفاده از صافی ، این مواد کم کم از محلول آن جدا می شوند . سپس با اکل می توان روغن خالص را بدست آورد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تور استانبول hamechidan121 تفریحات سالم شیرین چت|عشق شیرین |چت روم فارسی بررسي تخصصي مانيتور Kim ... پیوست gongzuodaohangye فروشگاه صنایع دستی پینار